XSENSIBLE Rekbare rollator

Elke Xsensible-schoen heeft unieke prestatiekenmerken. Introductie van de uitgebreide Xsensible Stretchwalker-collectie. De naam zegt het al; de huid kan uitrekken. Doordat het leer met je meebeweegt en toch ondersteuning geeft, hoef je je Xsensible schoenen niet in te lopen. Het is direct comfortabel. En dat is niet alles. Op de vraag hoe schoenen nog comfortabeler kunnen Xsensible worden gemaakt, vonden de mensen van Nimco, het bedrijf achter Xsensible, het antwoord helemaal uit Japan. Een speciale sandaal, “Ippon-ba getta”, wordt daar al eeuwenlang gebruikt. Deze traditionele houten sandaal zorgt voor een natuurlijke houding van het lichaam waardoor de gewrichten niet overbelast raken. Samen met de Japanse uitvinder Tetsuya Nosaka ontwikkelde Xsensible de prachtige Xsensible Stretchwalker sneakers. Elegante schoenen met een uniek balanspunt in het midden van de zool. Dit balanspunt zorgt voor een betere balans en een evenwichtige manier van lopen, een betere heupuitlijning en een gezondere houding. De zool biedt ook een fenomenale schokdemping.

De intelligente technologieën van Xsensible-schoenen zijn wereldwijd gepatenteerd. De Xsensible-collectie is verkrijgbaar in verschillende breedtematen. Ongeacht de breedte die je nodig hebt, zoals G of H, de goed passende Xsensible-schoenplaatjes zorgen voor extra hielondersteuning. Xsens-schoenen geven de voet en tenen de ruimte om te bewegen en goed te functioneren, waardoor de hiel stevig op zijn plaats blijft. Het wordt een goede comfortabele schoen. De Xsensible Stretchwalker is voorzien van een uitneembare binnenzool, zodat je je eigen binnenzool kunt gebruiken. Xsensible comfortabele schoenen bieden iedereen de mogelijkheid om comfortabel te lopen. Xsensible schoenen zijn ook geschikt voor voeten met reuma en diabetes. Als je pijn voelt onder de voet, is het ook aan te raden Xsensible-schoenen te gebruiken. Loopfijn.nl heeft veel ervaring met de Xsensible Stretchwalker en biedt een breed assortiment. REDELIJK

Sinds 1904 is het damesschoenenmerk Xsensible gespecialiseerd in het ontwerpen van schoenen die totaal comfort bieden. Door het ontwerp van de schoenen uit Japan leunt het lichaam iets naar voren, wat de druk op de gewrichten aanzienlijk vermindert. Xsensible damesschoenen zijn ideaal voor wandelen, gevoelige voeten, mensen die slecht ter been zijn of heup- of gewrichtsproblemen hebben. De gepatenteerde Stretchwalker-zool van Xsensible-schoenen werkt schokdempend en is daardoor ook geschikt als hak. Xsensible touwen zijn perfect voor lange afstanden en hebben een modieus design. De schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen en de binnenzool is uitneembaar. Xsensible is dus een elegant merk dat handgemaakt is met een hoog comfort.