Waar u op moet letten bij het kopen van hondenvoer

Er zijn veel leveranciers van hondenvoer om uit te kiezen. Dus hoe kunt u ervoor zorgen dat u voedsel van de beste kwaliteit krijgt voor uw geliefde huisdier?

U wilt het volgende controleren:

– Hoe voedsel wordt gemaakt

– ingrediënt

– prijs

hoe eten wordt gemaakt

Hondenvoer wordt in massa geproduceerd en speciaal samengesteld om ervoor te zorgen dat uw hond alle essentiële mineralen en vitaminen binnenkrijgt die hij nodig heeft om in topconditie te blijven. Het wordt op dezelfde manier vervaardigd als bewerkte voedingsmiddelen. Het vlees wordt gescheiden en gemalen. Het voedsel wordt vervolgens gemengd met andere ingrediënten. Het voedsel wordt gebakken en gevormd tot passende patronen. Hondenvoer in blik is vacuüm verpakt en kan tot 3 jaar in het schap worden bewaard, terwijl droge varianten ongeveer 1 jaar houdbaar zijn. Bij het overwegen welke hondenvoer kopen leverancier u moet kiezen, is het belangrijk om naar het fabricageproces te kijken, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een product van hoge kwaliteit krijgt. Een goed productieproces omvat extra voedingsstoffen en mineralen om gezonde, gelukkige huisdieren met glanzende vachten en stralende ogen te creëren.

ingrediënt

Omdat uw dappere huisdier niet op jacht gaat naar voedsel zoals zijn voorouders moesten om te overleven, is het heel gemakkelijk voor uw hond om onwel te worden door een slecht dieet. Het is uw verantwoordelijkheid om uw hond gezond en gelukkig te houden door voedsel te kiezen dat voldoende van deze belangrijke voedingselementen bevat:

  • provincie
  • eiwit
  • koolhydraten
  • vitamine
  • mineraal

Het is niet genoeg voor de door u gekozen leverancier van diervoeding om deze ingrediënten op te nemen. Het moet precies in de juiste verhoudingen worden opgenomen. Het vinden van de juiste balans van vetten, eiwitten, koolhydraten, vitamines en mineralen is absoluut cruciaal voor de aanhoudende gezondheid van uw hond.

Als de ingrediënten niet correct en wetenschappelijk uitgebalanceerd zijn, zal uw hond overgewicht of ondergewicht hebben. In het ergste geval kan je hond erg ziek worden. Bij het kiezen van de beste voeding voor uw hond moet u overwegen of de voeding qua voedingswaarde in balans is. Vermijd hondenvoer dat te veel kunstmatige kleur- en smaakstoffen bevat. Het is mogelijk om voer voor huisdieren te vinden dat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen bevat. Zorg ervoor dat uw productienormen hoog zijn. Sterker nog, je moet ook oppassen voor de hoeveelheid vlees in het ingeblikte voedsel. Sommige producenten van inferieur hondenvoer zullen hun voer overvoeren met een overaanbod aan koolhydraten en hun vleesvoer ondervoeden om meer winst te maken. Droge brokjes moeten lekker, knapperig, vers en aantrekkelijk zijn. Droge brokjes moeten redelijk knapperig zijn, omdat het helpt het gebit van uw hond in topconditie te houden.

prijs

Er zijn veel producten van zeer hoge kwaliteit op de markt die u kunt kopen voor de beste prijzen zonder in te boeten aan kwaliteit. Doe je onderzoek en maak een lijst van mogelijke leveranciers van hondenvoer waarvan je denkt dat ze het juiste productieproces volgen en eersteklas ingrediënten gebruiken. Vergelijk de prijzen van droog en ingeblikt voedsel op deze lijst en ga vanaf daar. Als u besluit het voer van uw hond te veranderen, wees dan bereid om de verandering geleidelijk door te voeren, aangezien uw hond mogelijk gehecht is aan zijn huidige hondenvoer. Dit geldt vooral als uw hond een kieskeurige eter is. Meng het oude voer met het nieuwe voer en verhoog geleidelijk het percentage van het nieuwe voer in het dieet van uw huisdier.