Met verwarmde kleding kun je je buitenplezier verlengen

Voor veel buitenliefhebbers betekent het einde van de zomer ook het einde van veel van onze favoriete buitenactiviteiten. Als de temperatuur in de herfst- en wintermaanden daalt, bergen we de honkbalhandschoenen op, bergen we de voetballen op en parkeren we de motor. Zelfs de golfclubs worden geregeld naar de garage of kelder (ondanks de hoop dat Moeder Natuur zo vriendelijk zal zijn om hier en daar voor een warme winterdag te zorgen.) Hoewel we onze aandacht richten op activiteiten bij koud weer, zoals jagen en kijken ons favoriete team staat op het rooster, zelfs deze passies stuiten op enige schroom vanwege de koude omgevingen die deze activiteiten altijd hebben begeleid.

Maar niet meer! Verwarmde bodywarmer Nu kunt u uw eigen verwarmde omgeving creëren! De volgende generatie warmtetechnologieën (naast verwarmde draden of fragiele koolstofvezel) maakt het beter mogelijk om warm te blijven tijdens het golfen in november of op de motor naar het werk rijden in januari. Met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van verwarmde kleding kunt u deze winter warm, productief en comfortabel blijven terwijl u buiten bent. U kunt ook de werkomgeving, gezondheid en veiligheid verbeteren van u en/of uw teamleden die buitenshuis werken!

Als u tijdens de wintermaanden buiten werkt of speelt, weet u dat de temperatuur soms ondraaglijk kan zijn. Het verkleint op zijn minst de mogelijkheden om te genieten van je vrije tijd of de activiteiten die helpen het leven in balans te houden. Laag op laag kleding aanbrengen om de kou te bestrijden wordt omvangrijk, beperkt de bewegingsvrijheid en is soms gewoon oncomfortabel. Het in en uit gaan van verwarmde ruimtes betekent ook dat je constant kleding toevoegt of verwijdert om te proberen een comfortabele lichaamstemperatuur te behouden.

Met producten die beschikbaar zijn om bijna elk deel van uw lichaam te verwarmen, kunt u gemakkelijk een item vinden dat aan uw specifieke behoeften voldoet. Populaire artikelen zijn bijvoorbeeld verwarmde handschoenen/wanten, verwarmde inlegzolen voor schoenen en verwarmde werkkleding zoals rugsteunen. De basisbehoefte die niemand mag missen, is het verwarmde jack (of vest) dat vitale kernwarmte levert aan het middengedeelte van het lichaam, waardoor je overal warm blijft.

En beperk jezelf niet tot het alleen kunnen gebruiken van je verwarmde uitrusting terwijl je op je motor of in de auto zit. Er zijn nu meerdere stroombronopties beschikbaar voor de grootste flexibiliteit bij het voeden van uw verwarmde kleding. Kleine, oplaadbare accu’s maken het gemakkelijk en handig om urenlang van warmte te genieten op koude winterdagen, zelfs als u niet op de fiets, tractor, boot, etc. zit. Let daarnaast vooral op het type technologie dat door de verschillende fabrikanten van verwarmde kleding wordt gebruikt. Kijk naar nieuwere technologieën zoals slimme stoffen die warmte produceren wanneer er laagspanning wordt toegepast en die zichzelf reguleert tot optimale temperaturen. Deze nieuwe stoffen zijn veiliger, betrouwbaarder en bieden een gelijkmatigere warmteverdeling dan de oudere op “geleidende draad” of “koolstofvezel” gebaseerde technologieën.

Dankzij de komst van verwarmde kleding en accessoires is het nu mogelijk om het hele jaar door te genieten van je favoriete buitenactiviteiten. Of je nu graag je tijd doorbrengt op een motor, op een boot of neerstrijkt in een hertenkraam, met verwarmde kleding kun je dikke lagen afwerpen en de kou comfortabel en stijlvol trotseren.