Hoe u inkomsten kunt genereren met uw apps via virtuele valuta en CPA

Steve Demeter, oprichter en CEO van Demiforce, verdiende $2.50.000 met een applicatie genaamd Trism, in de eerste twee maanden dat deze beschikbaar was. Hij creëerde deze app met de hulp van een ontwerper, voor wie hij slechts $ 500 betaalde. Het is een gemakkelijk idee dat hem tot een rijk man maakt.

Introduceert geavanceerde app-ontwikkeltools zoals Cocos 2D-toolkit, iWebkit en xCode. Cocos 2D is eenvoudig te gebruiken software waarmee u een spel kunt genereren. Supermarkt App laten maken iWebkit leert je hoe je je eigen app-website kunt maken. xCode is een syllabus voor het maken van een applicatie, die gebruikt wordt in de App Store van Apple. Deze week bespreekt Mike 2D- en 3D-ditingsoftware voor applicatie- en game-ontwikkeling. App Dev Secrets houdt vrijwel uw handen vast en begeleidt u bij elke stap.

Als je liever je dure iPhone in de atmosfeer gooit en hem opvangt, dan is deze app de oplossing voor jou. Het heeft eenvoudige regels: je gooit de bal-app heel hoog, en de app registreert de ‘hangtime’. Het maakt gebruik van de geavanceerde accelerometer om te lezen hoe lang de ontwikkeling van uw mobiele app bergopwaarts bleef hangen.

Zelfs een app biedt een bepaalde functionaliteit omdat deze beschikbaar is via tal van andere apps die op de markt verkrijgbaar zijn, en het moet vrij zijn om deze aan te bieden volgens de nieuwste unieke procedure. Dit zal worden gewaardeerd door de beoogde gebruikers.

Je moet altijd je strijd in de gaten houden. U heeft niet het monopolie op het product of de dienst die u verkoopt. Je gedijt binnen een netwerk van zakenmensen met exact hetzelfde doel als jij. Een aanzienlijk aantal concurrenten is op reis gegaan. Je kunt ze stalken als een persoon twijfelt. En weet je wat het ergste is aan deze hele regeling? De concurrenten kunnen al die waardevolle potentiële klanten bereiken, simpelweg omdat hun mobiele site dat misschien niet doet. Hm. Een totale spelbreker.

Daily Workout is een andere app die u helpt uw ​​conditie te behouden of te verbeteren. Het is nog niet alleen gericht op hardlopers. Het kan een hele reeks dagelijkse cardioroutines vergroten. Je kunt er gebruik van maken om je te concentreren op bepaald spierweefsel. Een gecertificeerde personal trainer modelleert de activiteiten van een individu om de best mogelijke vorm te verkrijgen. Trainingen kunnen 10 tot een uur duren en zijn afgestemd op uw geslacht.

Een andere reden waarom u Google OS als platform zou moeten kiezen, is simpelweg omdat het nog in de kinderschoenen staat. Als je een carrière gaat beginnen, denk ik dat het beter is om een ​​carrièrepad te kiezen met een potentieel aan inkomsten en tegelijkertijd met weinig concurrentie. Dit is precies wat ontwikkelaars van Android-apps vandaag de dag hebben. Tegenwoordig zijn de meeste ontwikkelaars van smartphone-apps specifiek voor iPhone en Blackberry. Factoren zijn nog steeds weinig mensen die voor Android-doeleinden kiezen. Volgens Bloomberg Businessweek zal de verkoop van mobiele applicaties in 2014 35 miljard dollar bedragen. Als dit waar is en tegelijkertijd het Android-besturingssysteem andere mobiele besturingssystemen inhaalt, denk ik dat het niet verrassend is om een ​​Android App Maker te zijn.