Gezinsvriendelijke leuke plekken voor een weekendje weg

De Dans Le Noir-eetgelegenheden in verschillende steden over de hele wereld bieden precies die ervaring. Het is een unieke manier om uw aannames over eten te testen en op een veel dieper niveau aan uw bevindingen te hechten.

Het Mütter Museum in Philadelphia is een must-bezoek als je een bibliofiel bent met een voorkeur voor het ongewone. Deze klinische galerij herbergt een enorme verzameling klinische afwijkingen, van fysiologische monsters en antieke medische hulpmiddelen tot onderhouden Fun Places menselijke lichaamsorganen. Het is zowel verontrustend als interessant, vanuit een uniek perspectief op de achtergrond van medicatie.

Over kunst gesproken: ben je ooit eerder het excentrieke Underwater Sculpture Park in Grenada tegengekomen? Deze bijzondere toeristische attractie omvat een verzameling sculpturen ondergedompeld in het kristalheldere water van de Caribische Zee. Het is niet alleen een interessante fantasierijke onderneming, maar het functioneert ook als een verzonnen koraalrif, dat reclame maakt voor het waterleven en de ontwikkeling van riffen.

Heeft u ooit de diepe, donkere zee willen verkennen zonder te spetteren? Het Seattle Aquarium maakt gebruik van een spannende ervaring met zijn Underwater Dome, waar u een verscheidenheid aan waterleven van dichtbij kunt observeren, terwijl u aangenaam volledig droog blijft.

Als je zin hebt in niet-traditionele en gekke vakantieaccommodaties, overweeg dan om in de Dog Bark Park Inn in Cottonwood, Idaho te verblijven. Deze bed-and-breakfast heeft de vorm van een grote beagle en u kunt in het lichaam van uw huisdier uitrusten. Het is niet alleen een comfortabele plek om te verblijven, maar ook een onvergetelijke fotomoment voor je Instagram-feed.

Voor degenen die van klassiek en gek houden, is het International Banana Museum in Mecca, Californië, een prachtige terugkeer naar vervlogen tijden. Deze unieke galerij is gewijd aan alle aspecten die met bananen te maken hebben, inclusief een verbluffende collectie souvenirs met bananenthema, van posters en speelgoed tot outfits en keukenapparatuur.

Denk eens aan een bezoek aan het Roswell UFO Museum in New Mexico als je een fan bent van alle paranormale en vreemde punten. Deze galerij is gewijd aan de beruchte Roswell-gebeurtenis van 1947 en verkent de wereld van UFO’s en buitenaardse ervaringen. Of je nu een echte volger bent of gewoon geïnteresseerd, het is een bijzondere locatie om eens te bezoeken.

Als je een voorkeur hebt voor excentriek, kijk dan eens naar het Salvador Dalí Museum in Figueres, Spanje. Deze galerij is een uniek kunstwerk op zichzelf, gemaakt door de epische muzikant Salvador Dalí. Het staat vol met zijn psychedelische producties, van ontdooiende klokken tot bijzondere sculpturen, waardoor het een must-see is voor aanhangers van de progressieven.

Ben je een fan van alle punten, levendig en eigenzinnig? De wegen zijn de wens van digitale fotografen, en de gemoedelijke sfeer van de gemeenschap maakt het een uitstekend gebied om te verzadigen en tot rust te komen in de speciale sfeer.

Voor iets pittigers is de Bubblegum Alley in San Luis Obispo, Californië, een vreemde bestemming die je zeker zal doen nadenken over je kauwgomkauwroutines. Dit smalle steegje is bedekt met jarenlang opgegeten kauwgom, waardoor een plakkerig en levendig mozaïek ontstaat dat vreemd opmerkelijk is.

Als je geïnteresseerd bent om je rechtstreeks in de wereld van het vreemde te wagen, ga dan naar het Museum of Bad Art in Massachusetts. Als je de voorkeur geeft aan het excentrieke, ga dan naar het Salvador Dalí Museum in Figueres, Spanje. Als je een bibliofiel bent met een voorliefde voor het ongewone, dan is het Mütter Museum in Philadelphia een must-bezoek. Als je een kenner bent van alle paranormale en vreemde punten, overweeg dan een bezoek aan het Roswell UFO Museum in New Mexico.

Denk eens aan een verblijf bij de Ariau Amazon Towers in Brazilië als je verlangt naar een voorkeur voor het fenomenale in het hart van het Amazone-oerwoud. Deze boomhutverblijven bieden een speciale manier om de rijke elegantie van het bos en de overvloedige wilde dieren te ervaren.

Als je je waagt aan de transcendente landschappen van het Wulingyuan-natuurgebied in China, zul je zeker naar een land van dreigende zandsteenkolommen, dichte bossen en steile watervallen gaan. Het is een gebied dat eruit lijkt te zijn geplukt uit de webpagina’s van een droomverhaal.

Als je een aanhanger bent van het mystieke en vreemde, dan is het Winchester Mystery House in San Jose, Californië, een must-bezoek. Het huis is populair vanwege zijn labyrintische stijl, inclusief trappen die nergens heen leiden, deuren die rechtstreeks in muuroppervlakken uitkomen en geheime stromen.

Als u in België bent, neem dan zeker een kijkje in het Atomium in Brussel. Dit enorme raamwerk, gemaakt om eruit te zien als een ijzerkristal dat 165 miljard keer is vermenigvuldigd, is een kunstwerk van geavanceerd ontwerp. Binnen ontdek je een galerij die de achtergrond van het Atomium en zijn taak tijdens de Wereldtentoonstelling van 1958 belicht.

Het Eiland van de Poppen in Mexico zou jouw perfecte locatie kunnen zijn. Of je het nu gelooft of niet, een bezoek aan dit eiland zal zeker de rillingen over je rug doen lopen.