BitQT account wat je moet weten.

Pre-registratie voor de app

Voordat u kunt beginnen met geld verdienen via de app, moet u een account aanmaken. Om te beginnen, vul het formulier in op de website van BitQT. U hoeft alleen uw naam, nummer en e-mailadres op te geven. Zodra je dat hebt gedaan, alles wat je hoeft te doen om je account veilig te houden, is een wachtwoord maken. Zodra u dit proces voltooit, zal het platform u automatisch verbinden met een makelaar.

Maak volledig gebruik van de praktijkaccount

Een van de beste functies van BitQT is het demo-account dat kan worden gebruikt voor de praktijk. Na het maken van een testaccount biedt de app een rondleiding. U kunt vervolgens de geautomatiseerde handelsfunctie van de app gebruiken met een virtueel krediet van $ 1.500.

Schakelen naar Actieve status

Zodra je je vertrouwen in je vaardigheden voelt, kun je doorgaan met Live Trading. De handelsruimte van BitQT is waar u bestellingen kunt geven om een verscheidenheid aan cryptocurrencies te kopen en te verkopen op basis van uw instructies.

Doe het geld naar beneden

Je hebt je vaardigheden verfijnd met de demo-account en zijn nu klaar om te upgraden naar een echte. Een initiële uitbetaling van $ 250 is alles wat nodig is om dingen te laten rollen. Zodra u een winst begint te maken, kunt u ervoor kiezen om het uit te betalen of opnieuw te investeren. BitQT accepteert betalingen via Neteller, evenals Mastercard, Visa, American Express en Discover Network creditcards.

Kun je echt geld verdienen met BitQT?

Als u nieuw bent in de handel en wilt oefenen voordat u echt geld doet, opent u een demo-account. Nadat je een gevoel hebt voor de site, kun je beginnen met het maken van kleine transacties. U kunt beginnen met het plaatsen van meer geld in elke handel als uw zelfvertrouwen stijgt, wat uiteindelijk leidt tot grotere winsten.

Trading advies voor beginners

Het is van cruciaal belang dat u nauwlettend toezicht houdt op uw handelsgewoonten. Als u net begint, kunt u uw verliespercentage verlagen door deze suggesties te volgen.

  • Om te beginnen met handelen, adviseren deskundigen om ten minste $ 250 neer te zetten. Als een handelaar daadwerkelijk een verlies lijdt, zal het minimaal zijn.
  • Een deel van uw marktwinsten moet regelmatig worden gehaald en opnieuw worden geïnvesteerd. Ze moeten niet het risico lopen om alles te verliezen door het hele bedrag te investeren.
  • De eigenaar van de winkel moet altijd de aanbevelingen van de consultant volgen. Bovendien is het de verantwoordelijkheid van de student om hun eigen onderzoek te doen in het veld dat ze zullen betreden.
  • U moet alleen het risico geld dat u kunt veroorloven om te verliezen, zoals aanbevolen door de gebruiker.

Heeft Bitcoin Pro Celebrity Endorsement ontvangen?

Mr. Alejandro Bulgheroni

De Argentijnse ondernemer en multimiljonair Alejandro Pedro Bulgheroni is de voorloper in de olie- en gasindustrie. Er zijn geruchten dat hij BitQT ondersteunde, maar geen online bronnen die hem koppelen aan de robot.

De president, Donald Trump

Donald Trump is een bekende publieke figuur nadat hij de 45e president van de Verenigde Staten was. Donald Trump zei in 2021 dat Bitcoin “een scam leek” en dat hij niets te maken zou hebben met de cryptocurrency.

In de woorden van Fernando Alonso

Twee opeenvolgende jaren (2005 en 2006), de Spaanse coureur Fernando Alonso leidde de Formule 1-ranglijsten. Alonso is niet betrokken bij de cryptocurrency-industrie en heeft de robot nooit aanbevolen aan bitcoin-handelaars.

Financiële dienstverlener Goldman Sachs

Goldman Sachs, een internationale investeringsbank met hoofdkantoor in New York, is een Amerikaans bedrijf. BitQT is niet een van deze bedrijven ondanks de geruchten; het heeft met meerdere bitcoin-bedrijven gewerkt en geïnvesteerd in verschillende technologieën.

Zo ja, kan er dan geld uitbetaald worden?

Aangezien BitQT niet verantwoordelijk is voor de fondsen van zijn gebruikers, zijn veel handelaren verward over hoe ze hun winsten kunnen opnemen die met de robot zijn gemaakt. Het krijgen van uw geld is gemakkelijk; alles wat u hoeft te doen is in te loggen op uw account met de makelaar met wie het is gekoppeld. Om dit op de juiste manier te kunnen doen, raadpleegt u de stappen hieronder.

Log in op uw handelsaccount op de website van de makelaar.

Selecteer uw terugtrekkingsmethode en ga naar de volgende pagina.

Zet het bedrag in dat u wilt intrekken.

Maak je geen zorgen, uw geld zal worden overgebracht naar uw account binnen de komende 24 uur nadat u op “Confirm” klikt.

Voor betalingen aan partnermakelaars van BitQT is fiat valuta de enige acceptabele methode. Om het terugtrekkingsproces te starten, moet u eerst uw activa omzetten in een ondersteunde fiat-valuta