9 grootste fouten bij het inhuren van een SEO-bedrijf

SEO betekent zoekmachineoptimalisatie – een methode die de zichtbaarheid van een website in de zoekresultaten van zoekmachines verhoogt, dat beseffen we waarschijnlijk. Wanneer ik u waarschijnlijk moet laten weten wat SEO niet is: een toverstaf die uw website op termijn in de top 20 zal brengen. SEO kost tijd, inzet, vaardigheden en ook. Het doel van SEO is om meer relevante bezoekers naar uw website te halen en meer financieel gewin te genereren.

Wanneer u bijvoorbeeld een website over ‘hoeden’ krijgt, is SEO goed gebouwd, hoe kan iemand zijn site zijn die verschijnt als iemand naar localseoagency.nl Google gaat en ‘hoeden’ typt. Als u een website heeft over de algehele gezondheid, een webpagina over ‘kanker’, dan kunt u deze webpagina met het doel presenteren wanneer iemand naar Google gaat en zoekt naar ‘kanker’. Moet eigenlijk een trefwoord zijn.

Dit komt doordat de spiders van Yahoo!, Google en dergelijke voortdurend worden geoptimaliseerd om als mannen en vrouwen te denken. De afgelopen jaren konden ze gemakkelijk voor de gek worden gehouden door duistere websites die een show opvoeren, maar echte inhoud ontberen. Maar nu rangschikken pagina’s over het algemeen op basis van menselijke resultaten!

Voordat ik seo Elite bestelde, heb ik mijn deel van onderzoek gedaan naar alle relevante tools zoals Arelis, Optilink, Webceo, Internet business Promoter (IBP). SEO Elite was een solide stuk software dat u gemakkelijk kunt begrijpen om linkspartners te krijgen en uw tegenstanders te analyseren. Nu de zoekmachine zo sterk is geëvolueerd, is wederzijds linken dood. Voorbij zijn de dagen dat je iets meer inkomende links hebt, hoe hoger je ranking.

Ja, ik besef dat Google en Yahoo! uiteindelijk de grootste, waardevolle zoekmachine en directory ter wereld worden! Vergeet ze! Waarom? Want ondanks wat bepaalde corrupte SEO’s beweren, kunnen we niet garanderen welke vermelding u in de top tien van zowel Google als Yahoo!

Het is niet de bedoeling dat u elke pagina vult met elk zoekwoord dat u target. Dit verwatert eenvoudigweg de relevantie van uw site en vermindert de leesbaarheid. Vraag uw SEO-copywriter op hoeveel trefwoorden hij of zij zou aanraden om erop te targeten. Hopelijk stellen ze niet meer dan 3 voor, bij voorkeur 2. Bedrijven 2 sleutelzinnen per pagina, u maakt er veel gebruik van zonder de leesbaarheid te beïnvloeden.

Vergeet niet de vooruitgang die u al heeft geboekt te erkennen en ervan te genieten. Zorg ervoor dat u uw overwinningen vergelijkt, maar nog belangrijker: vier ook de OVERWINNING VAN uw KLANT! Je hebt tenslotte geholpen ze ergens heen te brengen.

Misschien ben jij het. Zij kunnen het zijn. Zorg dat u de feiten krijgt die iemand goed heeft gedaan. Je wilt absoluut niet vastzitten aan een bedrijf dat alleen maar inkomen wegzuigt en er niets voor doet. Aan de andere kant moet u er altijd voor zorgen dat u halverwege de informatie een substantieel lonende campagne krijgt, alleen maar omdat de dingen niet snel genoeg zijn gebeurd. Voordat u uw SEO dumpt, moet u er zeker van zijn dat u niet het probleem bent!